5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
- Snijd de bevroren zalm in stukjes van ca. 1 tot 2 cm. Bestrooi de zalm met een beetje zout.
- Halveer de kerstomaatjes.
Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui ca. 2 minuten. Bak vervolgens de zalm 4 minuten mee.
Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm het geheel tot de spinazie ontdooid en opgewarmd is. Voeg vervolgens de tomaatjes toe en verwarm ze 1 minuut mee. Regelmatig roeren. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
200
g
Atlantische Zalm | 2 filets
450
g
Gehakte spinazie met Boursin 450g
350
g
penne
1
snufje
zout
250
g
kerstomaten
1
ui, fijngesneden
ui
2
el
(olijf)olie