Penne met Zalm en Spinazie met Boursin®

5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.

  2. Snijd de bevroren zalm in stukjes van ca. 1 tot 2 cm. Bestrooi de zalm met een beetje zout.
  3. Halveer de kerstomaatjes.
  4. Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui ca. 2 minuten. Bak vervolgens de zalm 4 minuten mee.

  5. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm het geheel tot de spinazie ontdooid en opgewarmd is. Voeg vervolgens de tomaatjes toe en verwarm ze 1 minuut mee. Regelmatig roeren. Eet smakelijk!

Ingrediënten

Ingrediëntenlijst

200 
g
 
Atlantische Zalm | 2 filets
450 
g
 
Gehakte spinazie met Boursin 450g
350 
g
 
penne
1 
snufje
 
zout
250 
g
 
kerstomaten
1 
ui, fijngesneden
 ui
2 
el
 
(olijf)olie

Hier te koop

  • Delhaize
  • Shop Link 2

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden