Lente salade met gepaneerde Alaska Pollak

Breaded Alaskan Pollock spring salad
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Een heerlijk en origineel recept: een salade met gepaneerde Alaska Pollak filets van Captain iglo!

Bereiding

  1. Was de kerstomaatjes en snij ze in 2.

  2. Schil de komkommer en snij in schijfjes.

  3. Schil de rode ui en snij in ringen.

  4. Snij de avocado in stukjes.

  5. Snij de mozzarella in kleine stukjes.

  6. Bereid de gepaneerde Alaska Pollak filets iglo zoals aangegeven op de verpakking.

  7. Bereid de vinaigrette met de zonnebloemolie, de olijfolie, de pesto en de balsamico azijn.

  8. Plaats alle ingrediënten op een bord.

  9. Leg de gepaneerde Alaska Pollak filets iglo bovenaan.

  10. Kruid met peper en zout.

  11. Besprenkel met vinaigrette.

  12. Werk af met wat radijsscheuten.

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

2 
stuks
 
Gepaneerde Alaska Pollak Filets | 4 stuks
400 
g
 
gemengde, jonge sla
10 
kerstomaatjes
1/2 
komkommer
1 
rode ui
1 
bol mozzarella
1 
avocado
3 
eetlepel
 
zonnebloemolie
1 
eetlepel
 
olijfolie
Zout en peper
2 
theelepel
 
balsamicoazijn
3 
theelepel
 
pesto
Enkele 
radijsscheuten

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour
  • colruyt

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden