10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Een heerlijk en origineel recept: een salade met gepaneerde Alaska Pollak filets van Captain iglo!
Bereiding
Was de kerstomaatjes en snij ze in 2.
Schil de komkommer en snij in schijfjes.
Schil de rode ui en snij in ringen.
Snij de avocado in stukjes.
Snij de mozzarella in kleine stukjes.
Bereid de gepaneerde Alaska Pollak filets iglo zoals aangegeven op de verpakking.
Bereid de vinaigrette met de zonnebloemolie, de olijfolie, de pesto en de balsamico azijn.
Plaats alle ingrediënten op een bord.
Leg de gepaneerde Alaska Pollak filets iglo bovenaan.
Kruid met peper en zout.
Besprenkel met vinaigrette.
Werk af met wat radijsscheuten.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
2
stuks
Gepaneerde Alaska Pollak Filets | 4 stuks
400
g
gemengde, jonge sla
10
kerstomaatjes
1/2
komkommer
1
rode ui
1
bol mozzarella
1
avocado
3
eetlepel
zonnebloemolie
1
eetlepel
olijfolie
Zout en peper
2
theelepel
balsamicoazijn
3
theelepel
pesto
Enkele
radijsscheuten