10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries veggie sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten. Halverwege omdraaien.
- Kook de pasta en de bladspinazie volgens de aanwijzingen op hun verpakkingen.
- Snijd de ui, chili en paprika in blokjes en pers de knoflook fijn. Fruit daarna de ui, paprika, knoflook en chilipeper in een pan met olijfolie zonder te kleuren.
- Voeg de voorgekookte spinazie toe en laat 2-3 minuten zachtjes koken.
- Voeg de room toe, breng het aan de kook en laat het ongeveer 3 minuten sudderen.
- Breng op smaak met zout en peper, voeg de pasta en pesto toe en serveer met de Veggie Sticks. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1
pakje
Groentesticks
300
g
penne
200
g
Bladspinazie 500g
50
g
ui
40
g
rode pesto
1
paprika
naar keuze (suggestie: rood)
200
ml
kookroom
3
eetlepel
olijfolie
2
teentjes
knoflook
10
g
chili
gehakt
zout en peper