Lasagne met zalm & groene kool

20 min.
voorbereidingstijd
40 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Beboter ondertussen de ovenschaal en start met een laag lasagnevellen, vervolgens een laagje met de groene kool & zalmblokjes en een laagje van het romige mengsel. Wissel zo telkens af tot er geen ingrediënten meer overblijven.
  2. Laat de zalmfilets en de groene kool met roomsaus langzaam ontdooien. Snij de zalm in blokjes.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C.
  4. Meng de room met het zout, de peper, de nootmuskaat en het aardappelzetmeel.
  5. Bestrooi met kaas en plaats de lasagne 40 minuten in de oven, controleer regelmatig. Eet smakelijk !

Tip!

  • Voeg nog een frisse salade toe aan deze maaltijd voor een extra portie groenten ! 

    Het is mogelijk om de groene kool te vervangen door een andere groente. Je kan bijvoorbeeld ook enkele plajkes tomaat toevoegen of scampi's voor een rijkelijk lasagne.

Ingrediƫnten

Ingrediƫntenlijst

2 
tl
 
aardappelzetmeel
2 
pakken
 
Savooikool met romsaus 500g
200 
ml
 
room
500 
g
 
Atlantische Zalm | 4 filets
16 
vellen
 
lasagne
200 
g
 
geraspte kaas
Een beetje 
boter
nootmuskaat

Hier te koop

  • Shop Link
  • Shop Link2

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden