20 min.
voorbereidingstijd
40 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Beboter ondertussen de ovenschaal en start met een laag lasagnevellen, vervolgens een laagje met de groene kool & zalmblokjes en een laagje van het romige mengsel. Wissel zo telkens af tot er geen ingrediënten meer overblijven.
- Laat de zalmfilets en de groene kool met roomsaus langzaam ontdooien. Snij de zalm in blokjes.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng de room met het zout, de peper, de nootmuskaat en het aardappelzetmeel.
- Bestrooi met kaas en plaats de lasagne 40 minuten in de oven, controleer regelmatig. Eet smakelijk !
Tip!
Voeg nog een frisse salade toe aan deze maaltijd voor een extra portie groenten !
Het is mogelijk om de groene kool te vervangen door een andere groente. Je kan bijvoorbeeld ook enkele plajkes tomaat toevoegen of scampi's voor een rijkelijk lasagne.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
2
tl
aardappelzetmeel
2
pakken
Savooikool met romsaus 500g
200
ml
room
500
g
Atlantische Zalm | 4 filets
16
vellen
lasagne
200
g
geraspte kaas
Een beetje
boter
nootmuskaat