/compressed_screenshot-2025-04-15-103625/compressed_picture1.jpg?w=720&h=426&mw=0&mh=0&as=0&fit=1&hash=B31A30F76702F7827BCAF178E16CAEAF)
5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
4
Porties
Bereiding
Bak jouwworstjes tot ze mooi gekleurd zijn en houd ze warm.
- Snipper de ui en bak in een hete koekenpan met een beetje olijfolie tot ze glazig zijn. Voeg de Belviva gebakken aardappelen en een snufje zout toe. Laat ongeveer 15 minuten koken, roer regelmatig, tot ze een mooie gouden kleur hebben.
- Maak tegelijkertijd de andijvie klaar volgens de bereidingswijze op het blik.
- Schik de andijvie naast de worst en aardappelen, bestrooi met gehakte peterselie en draai aan de pepermolen. Je kunt dit gerecht afwerken met een saus naar keuze. Eet smakelijk!
Tip!
Je kan dit recept zeker ook met de andere iglo Crème de la crème producten maken !
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Andijvie met béchamelsaus 450g
Gebakken Patatjes 600g
4
worstjes of chipolata's of koteletten
1
ui
Verse peterselie
Olijfolie
Zout en peper