Aardappelsalade met spinazie

Aardappelsalade met spinazie
20 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Schil de aardappelen. Kook ze ca. 20 minuten in licht gezouten water. Laat ze daarna afkoelen.

  2. Laat de spinazie ontdooien zoals op de verpakking staat beschreven.

  3. Snijd de appel en aardappels in blokjes, voeg de spinazie en kaas toe en meng alles.

  4. Meng voor de dressing de honing, sojasaus, sherry en sherryazijn goed door elkaar. 

  5. Voeg de dressing toe aan de salade en bestrooi het met sesam voor het serveren.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

450 
g
 
Fijngehakte natuur spinazie 450g
1 
rode appel
500 
g
 
aardappelen
1 
tl
 
sojasaus
2 
tl
 
sherry-azijn
1 
el
 
sherry
1-2 
el
 
honing
1 
el
 
sesamzaad

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden