5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries Veggie Sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten. Halverwege omdraaien.
- Snijd ondertussen de komkommer en radijs in plakjes. Was de sla en snijd in stukken.
- Verwarm de tortilla wraps in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Vul de wrap met de komkommer, radijs en Veggie Sticks en geniet van jouw veggie wrap!
Tip!
- Tip: kleed je wrap met je favoriete saus (mayonaise, ketchup, roomkaas,...) voor nog meer smaak!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1
pakje
Groentesticks
4
tortilla wraps
Halve
kropsla
Halve
komkommer
4
radijsjes
Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Smaakvolle alternatieven
Penne met veggie sticks en spinazie
25 min.
Makkelijk
Vegetarische fish stick burger met erwten, augurken en rode ui
35 min.
Makkelijk
Vegetarische pita met Falafel
30 min.
Falafel met maïsdip
20 min.
Makkelijk
Pasta met falafel, rode paprika en amandel
35 min.
Gemiddeld
Falafel iglo green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa
25 min.
Shakshuka met Falafel by Michaël Sels
45 min.