10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Ontdooi de Atlantische zalmfilets en verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven: 180 °C)
- Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bereid de iglo spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de slagroom met de bouillon en breng aan de kook. Voeg wat water toe en laat het geheel zachtjes sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
- Vet een ovenschaal in.
- Mix de spinazie en gnocchi in de schaal. Giet het room-bouillon mengsel eroverheen. Bedek dit geheel met de zalm en bestrooi daarna met kaas.
- Schuif de ovenschaal in de oven en bak het in ongeveer 15 minuten in de oven gaar. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
250
g
Atlantische Zalm | 2 filets
1
pak
Fijngehakte natuur spinazie 450g
800
g
gnocchi
100
g
geraspte kaas
300
ml
groentebouillon
2
el
mais
200
g
slagroom
boter
zout en peper