Spinazie omelet met ham en kaas

Spinazie omelet met ham en kaas (uit Margriet)
10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Als je weinig tijd hebt om te koken of licht wilt eten, is een omelet ideaal. Snel en gemakkelijk te bereiden voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch, de iglo® spinazie omelet recept zal bij iedereen in de smaak vallen.

Bereiding

  1. Verwarm de spinazie 10 minuten op een matig hoog vuur.
  2. Doe de spinazie in een schaal en roer de verse roomkaas en de jonge kaas erdoor.
  3. Breek de eieren erboven, voeg een snufje zout, wat peper en de tijm toe en klop alles door elkaar.
  4. Verhit de olie in twee kleine steelpannetjes.
  5. Verdeel het eimengsel over de twee pannetjes en schep met een vork telkens het gestolde ei van de bodem.

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

225 
g
 
Fijngehakte natuur spinazie 450g
50 
g
 
roomkaas (vers)
2 
plakken
 
schouderham
50 
g
 
jonge kaas
4 
eieren
1/2 
tl
 
tijm (vers)
2 
el
 
olijfolie
peper (versgemalen)
zout

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden