5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Spinazie met roomsaus ca. 3 minuten in de microgolfoven op 750W ontdooien en de vellen deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking verwarmen.
- Ondertussen slablaadjes in zeer smalle reepjes en eieren in kleine blokjes snijden. Warme spinazie met roomsaus mengen met de platte kaas en over de deegplakken strijken.
- Stukjes ei en slareepjes eroverheen doen, tonijn en kappertjes eroverheen verdelen.
- De wrap aan de onderkant dichtklappen en aan een kant beginnen op te rollen, zodat de wrap goed uit het vuistje kan worden gegeten.
Tip!
- Aan fantasie zijn geen grenzen: wraps smaken ook heerlijk met iglo Groentenidee Pan Italia of Pan Provence. Serveer met zure room of yoghurt verfijnd met kruiden naar keuze.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
200
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
4
vellen deeg (tortilla's of wraps, kant-en-klaar product)
200
g
tonijn in blik
4
blaadjes
ijsbergsla
2
el
kappertjes
2
el
platte kaas
2
eieren, hardgekookt