5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Laat de diepgevroren bladspinazie ontdooien. Schil ondertussen de ui en snijd deze in kleine blokjes, maak de peultjes schoon en snijd ze in kleine stukjes.
- Verwarm de olie in een ingevette pan en laat de uiblokjes bij een gemiddelde temperatuur erin fruiten.
- Voeg de spinazie en peultjes toe, en breng het met peper en zout op smaak. Laat het vervolgens ca. 4 minuten onder een deksel sudderen.
- Rooster de pitabroodjes kort in het broodrooster, snijd ze open en vul ze met het spinazie mengsel.
- Serveer met tzatziki en blokjes feta.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
100
g
Bladspinazie 500g
1
pak
pitabroodjes (om af te bakken)
25
g
fetakaas
20
g
peultjes
2-3
el
tzatziki
1
el
plantaardige olie
peper