Gevuld pitabroodje

Gevuld pitabroodje
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Laat de diepgevroren bladspinazie ontdooien. Schil ondertussen de ui en snijd deze in kleine blokjes, maak de peultjes schoon en snijd ze in kleine stukjes.
  2. Verwarm de olie in een ingevette pan en laat de uiblokjes bij een gemiddelde temperatuur erin fruiten.
  3. Voeg de spinazie en peultjes toe, en breng het met peper en zout op smaak. Laat het vervolgens ca. 4 minuten onder een deksel sudderen.
  4. Rooster de pitabroodjes kort in het broodrooster, snijd ze open en vul ze met het spinazie mengsel.
  5. Serveer met tzatziki en blokjes feta.

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

100 
g
 
Bladspinazie 500g
1 
pak
 
pitabroodjes (om af te bakken)
25 
g
 
fetakaas
20 
g
 
peultjes
2-3 
el
 
tzatziki
1 
el
 
plantaardige olie
peper

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden