5 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui en de helft van de knoflook gedurende 3 minuten op een laag vuur.
- Voeg de spinazie en 3 eetlepels sherry toe en verwarm het geheel 8 minuten op een laag vuur. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Kook ondertussen de ravioli in water met een snufje zout in enkele minuten gaar (precieze tijd staat op de verpakking). Afgieten en laten uitlekken.
- Verhit in de tussentijd de rest van de olijfolie. Bak hierin de rest van de knoflook 1 minuut.
- Voeg de garnalen (zonder de knoflookboter) en een halve theelepel cayennepeper toe en bak ze ook 1 minuut. Giet de rest van de sherry in de pan.
- Roer de room erdoor en laat het sausje 1 minuut koken.Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Schep de spinazie en de ravioli in 4 diepe borden. Verdeel de garnalen en het sausje erover.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
225
g
Bladspinazie 500g
250
g
ravioli groen
1
ui
8
el
slagroom
1
teentje
knoflook
4
el
olijfolie
6
el
sherry
1/2
tl
cayennepeper
snufje
zout