Kalkoenfilet met Aziatische spinazie

Kalkoen filet met Aziatische spinazie
10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
1
Portie

Bereiding

  1. Bladspinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking ontdooien.
  2. Kalkoenfilet met koud water afspoelen, droogdeppen en peperen.
  3. Olie in een pan verwarmen en het vlees aan beide kanten opbakken.
  4. Uien fijnhakken, citroengras schoonmaken, wassen en in repen snijden. Chilipeulen in de lengte snijden, ontpitten en in smalle repen snijden. Vervolgens alles bij het vlees in de pan doen.
  5. Bladspinazie met een grote lepel omroeren en alles met zout en peper kruiden. Sesamzaad toevoegen en de pan met een deksel erop kort laten trekken.
  6. Kalkoenfilet met de "Aziatische" spinazie en een lepel slagroom serveren.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

100 
g
 
Bladspinazie 500g
150 
g
 
kalkoenfilet
1 
el
 
plantaardige olie
2 
lente-uien
1 
stengel
 
citroengras
1 
stuk
 
rode chilipeul(en)
1 
el
 
sesamzaad
1 
el
 
slagroom
snufje
 
zout

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden