10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
1
Portie
Bereiding
- Bladspinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking ontdooien.
- Kalkoenfilet met koud water afspoelen, droogdeppen en peperen.
- Olie in een pan verwarmen en het vlees aan beide kanten opbakken.
- Uien fijnhakken, citroengras schoonmaken, wassen en in repen snijden. Chilipeulen in de lengte snijden, ontpitten en in smalle repen snijden. Vervolgens alles bij het vlees in de pan doen.
- Bladspinazie met een grote lepel omroeren en alles met zout en peper kruiden. Sesamzaad toevoegen en de pan met een deksel erop kort laten trekken.
- Kalkoenfilet met de "Aziatische" spinazie en een lepel slagroom serveren.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
100
g
Bladspinazie 500g
150
g
kalkoenfilet
1
el
plantaardige olie
2
lente-uien
1
stengel
citroengras
1
stuk
rode chilipeul(en)
1
el
sesamzaad
1
el
slagroom
snufje
zout