10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Gemiddeld
2
Porties
Bereiding
- Kalkoenschnitzel platdrukken, met zout en peper kruiden en met de parmaham bedekken.
- Spinazie zodanig erop plaatsen dat 1 cm van de rand vrijblijft, de parmezaanse kaas eroverheen strooien en de schnitzel vastrollen en met een tandenstoker vaststeken.
- Kalkoenrolletjes aan alle kanten in hete olie bakken, uit de pan nemen en in dezelfde pan de sjalotten glazig stoven. Met witte wijn blussen en wat laten verdampen.
- Bouillon erover gieten, de rolletjes weer terug in de pan leggen en op een lage temperatuur afgedekt 20 minuten laten koken. Het vlees eruit nemen en warm wegzetten.
- Dubbele room doorroeren, met zout en peper kruiden en naar wens de saus met wat zetmeel verdikken. Bieslook in kleine rolletjes snijden door de saus roeren.
- De kalkoenrolletjes op twee borden met de saus garneren.
Tip!
- Smaakt goed met fijne bandnoedels.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
20
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
120
g
kalkoenschnitzel
1
sjalot, In kleine blokjes
Parmezaanse kaas, geraspt
2
plakjes
parmaham
100
ml
droge witte wijn
125
ml
gevogeltebouillon
100
g
dubbele room
1
bosje
bieslook
snufje
zout