Kalkoenrolletje met parma-spinazievulling

Kalkoenrolletje met parma-spinazievulling
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Gemiddeld
2
Porties

Bereiding

  1. Kalkoenschnitzel platdrukken, met zout en peper kruiden en met de parmaham bedekken.
  2. Spinazie zodanig erop plaatsen dat 1 cm van de rand vrijblijft, de parmezaanse kaas eroverheen strooien en de schnitzel vastrollen en met een tandenstoker vaststeken.
  3. Kalkoenrolletjes aan alle kanten in hete olie bakken, uit de pan nemen en in dezelfde pan de sjalotten glazig stoven. Met witte wijn blussen en wat laten verdampen.
  4. Bouillon erover gieten, de rolletjes weer terug in de pan leggen en op een lage temperatuur afgedekt 20 minuten laten koken. Het vlees eruit nemen en warm wegzetten.
  5. Dubbele room doorroeren, met zout en peper kruiden en naar wens de saus met wat zetmeel verdikken. Bieslook in kleine rolletjes snijden door de saus roeren.
  6. De kalkoenrolletjes op twee borden met de saus garneren.

Tip!

  • Smaakt goed met fijne bandnoedels.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

20 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
120 
g
 
kalkoenschnitzel
1 
sjalot, In kleine blokjes
Parmezaanse kaas, geraspt
2 
plakjes
 
parmaham
100 
ml
 
droge witte wijn
125 
ml
 
gevogeltebouillon
100 
g
 
dubbele room
1 
bosje
 
bieslook
snufje
 
zout

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden