15 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Spinazie in een kleine pan met ca. 80 ml water verwarmen.
- Teentjes knoflook schillen en direct in de spinazie drukken. Gember (2 cm bij 2 cm) in kleine blokjes snijden en ook bij de spinazie doen.
- Sesamolie en sojasaus toevoegen en terwijl deze vloeistof kookt beide tortillaplakken in een pan zonder vet licht roosteren.
- Curry crème over de tortillaplakken verdelen en de spinazie eroverheen doen. De naar wens gesneden paprika's toevoegen en dan de plakken oprollen.
Tip!
- Verfijn de burritos met een eetlepel zure room of wat Mexicaanse salsa uit een pot.
- Als alternatief voor verse gember kunt u 1 snufje gemberpoeder gebruiken.
- Curry crème is o.a. verkrijgbaar in de Aziatische winkel.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
100
g
Bladspinazie 500g
2
plakken toritlla
1/2
rode paprika's
1/2
gele paprika
1
tl
curry crème
1
tl
sesamolie
1
stuk
verse gember
1
tl
sojasaus
2
teentjes
knoflook