Noedels met bladspinazie en zalm

Noedels met bladspinazie en zalm
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
1
Portie

Bereiding

  1. Bandnoedels in rijk zout water al dente koken.
  2. Venkel schoonmaken, de stronk verwijderen, wat groen apart leggen en in kleine blokjes snijden. Tomaten wassen en in vieren delen. Zalm in brede repen snijden.
  3. Ui en knoflook in hete olie stoven. De venkelwortels toevoegen en 2 minuten bakken. Spinazie toevoegen en nog eens 5 minuten stoven.
  4. Zure room en tomaten doorroeren, kort meeverwarmen, maar niet meer aan de kook brengen. Met zout, peper en nootmuskaat op smaak brengen.
  5. Noedels op diepe borden leggen, groenten en zalm eroverheen verdelen en met het groen van de venkel decoreren.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

225 
g
 
Bladspinazie 500g
50 
g
 
gerookte zalm
200 
g
 
bandnoedels
200 
g
 
venkelknol
50 
g
 
kerstomaten
1 
 ui
2 
teentjes
 
knoflook
150 
g
 
zure room
zout, peper, nootmuskaat

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden