30 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Pel en snipper de ui en de teentjes look. Verwarm de olijfolie en bak de ui goudgeel. Voeg daarna de look en het gehakt toe.
Bak het gehakt tot het los en gaar is. Breng het gehakt op smaak met wat peper, zout en de hacheekruiden.
Bereid de iglo roomspinazie zoals aangegeven op de verpakking.
Bereid de aardappelpure zoals je deze het liefste hebt, breng deze op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Bedek de bodem van de ovenschaal met het mengsel van gehakt, ui en look. Bedek het gehakt met de iglo roomspinazie en leg daarop de aardappelpuree.
- Bestrooi de ovenschotel met geraspte kaas.
- Zet de ovenschotel op een rooster in het midden van een voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten en gegratineerd is.
- Eet smakelijk!
Tip!
- Je kan de iglo roomspinazie vervangen door de iglo Boursin spinazie. Dit geeft het gerecht nog extra smaak!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
900
g
Gehakte spinazie met roomsaus 1200g
500
g
rundergehakt
400
g
aardappelpuree
150
g
geraspte belegen kaas
hacheekruiden
2
teentjes
knoflook
1
ui
2
el
olijfolie
1
snufje
zout, peper, nootmuskaat