10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Ham in kleine blokjes snijden. Lente-uien schoonmaken, wassen en in kleine ringen snijden. Peulen schoonmaken, ontpitten en ook in kleine ringen snijden.
- Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in lichtgezouten water al dente koken.
- Tegelijkertijd ringetjes ui met olie in een grote pan bakken. Na 2 - 3 minuten blokjes ham toevoegen en kort meebakken.
- Spinazie toevoegen en al roerend langzaam opwarmen. Vervolgens room doorroeren en alles met zout en peper op smaak brengen.
- De klaargemaakte penne over de borden verdelen, de saus erover gieten en met parmezaanse kaas bestrooid serveren.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1
pak
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
500
g
penne
150
g
gekookte ham
Parmezaanse kaas, geraspt
3
lente-uien
2
peultjes
100
ml
room
3
el
plantaardige olie
zwarte peper