Spaghetti met mosselen en spinazie

Spaghetti met mosselen en spinazie
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Gemiddeld
2
Porties

Bereiding

  1. Uien en knoflook schillen, klein snijden en in boter laten stoven.
  2. Soepgroenten en spinazie toevoegen, omroeren en door laten koken. Witte wijn en water erbij gieten en nogmaals aan de kook brengen.
  3. Licht gezouten water op het vuur zetten voor de spaghetti.
  4. Laurierblaadjes bij de spinaziesaus voegen en met zout en peper op smaak brengen. Zonder deksel ca. 10 minuten laten sudderen.
  5. Nu de mosselen en peterselie bij de spinazie voegen en alles op de laagste temperatuur laten trekken.
  6. Ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking koken.
  7. De al dente gekookte spaghetti afgieten en met de spinazie-mosselsaus serveren.

Ingrediƫnten

Ingrediƫntenlijst

150 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
1/2 
pak
 
Gemengde soepgroenten 600g
200 
g
 
spaghetti
150 
g
 
mosselvlees (uit een potje)
1 
 ui
75 
ml
 
witte wijn
2 
laurierblaadjes
75 
ml
 
water

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden