Ciabatta met spinazie met roomsaus

Ciabatta met spinazie à la crème
5 min.
voorbereidingstijd
5 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de spinazie in een pan op een laag vuur of in de microgolfoven.
  2. Bak de ciabatta in een broodrooster goudbruin.
  3. Halveer de teentjes knoflook en wrijf de ingesneden kant over de broodhelften. 
  4. Verdeel de spinazie over de sneetjes ciabatta. 
  5. Snijd de zongedroogde tomaten en fetakaas in kleine stukjes en doe alles op het spinaziebrood. 

Tip!

  • Met wat blaadjes rucolasla of een beetje basilicum krijgt u een verrassende smaak.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

75 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
2 
sneetjes
 
ciabattabrood
4 
zongedroogde tomaten
2 
teentjes
 
knoflook

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden