10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Uit het bakmengsel volgens de aanwijzingen op de verpakking een pizzadeeg creëeren. Het deeg over de hele ingevette bakplaat uitrollen en van daar uit verder werken, of voor elke portie een kleine ingevette quichevorm van deeg voorzien.
- Snijd de knoflook in kleine stukjes.
- Zure room met eieren en knoflook door elkaar roeren, met zout en grove peper kruiden.
- Spinazie over het deeg verdelen en het eiermengsel erover gieten. Ten slotte met gehalveerde kerstomaten beleggen en geraspte kaas eroverheen strooien.
- In de oven op 180 °C (Heteluchtoven 150 °C) ca. 20-25 minuten bakken.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
450
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
1
pak
bakmengsel voor pizzadeeg
150
g
Goudse kaas (geraspt)
250
g
zure room
250
g
kerstomaten
4
eieren, hardgekookt
4
teentjes
knoflook
snufje
zout en peper