Spinazie-roomsoep met croûtons

Spinazie-crèmesoep met croûtons
5 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Sjalotten schillen, klein hakken en in een middelgrote, relatief hoge pan met olie glazig laten stoven. Spinazie en kruiden (kervel, marjolein) toevoegen en goed doorroeren.
  2. Bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking voorbereiden, door de spinazie roeren en alles kort laten koken.
  3. Met zout en peper op smaak brengen, peterselie, een paar knapperige crôutons en een theelepel slagroom toevoegen.
  4. Voor het serveren wat peterselie in de soep strooien.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

170 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
200 
ml
 
groentebouillon
15 
g
 
croûtons
40 
g
 
sjalotten
handvol peterselie
1 
tl
 
slagroom
2 
el
 
zonnebloemolie
1 
el
 
kervel, droog
1 
el
 
gedroogde marjolein

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden