5 min.
voorbereidingstijd
10 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Bereid de spinazie in een pan of in de microgolfoven volgens de bereidingswijze.
- Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.
- Pel en snipper ondertussen de ui en pers de knoflook.
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en de knoflook ca. 3 minuten. Bak de gerookte kipreepjes 1 minuut mee.
- Roer de spinazie en de culinaire room door het mengsel. Voeg paprikapoeder en peper en zout naar smaak toe. Breng het mengsel aan de kook.
- Voeg de tagliatelle en de kaas aan het spinaziemengsel toe en roer het geheel om. Verdeel het pastagerecht over de borden.
Tip!
- Vervang de gerookte kip door gerookte zalmsnippers. Voeg de zalm met de spinazie aan de pan toe.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
450
g
Bladspinazie 500g
175
g
tagliatelle
300
g
gerookte kipreepjes
1
ui
200
ml
culinaire room
75
g
geraspte belegen kaas of parmezaanse kaas
2
teentjes
knoflook
2
el
plantaardige olie
peper