Visfilet met bladspinazie

Visfilet met bladspinazie
15 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Bladspinazie ontdooien. De oven op 220 °C (heteluchtoven 200 °C) voorverwarmen. Visfilets verzuren (met citroensap), zouten, peperen en met provençaalse kruiden op smaak brengen.
  2. Tomaten in blokjes snijden, met ui, knoflook en mosterd vermengen.
  3. De vis in een geöliede ovenschotel leggen met de tomatenmix en bladspinazie. In de oven ca. 1/2 uur gratineren.
  4. Met basilicum en rijst garneren.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 
pak
 
Bladspinazie 500g
4 
scholfilets
2 
tomaten (uit blik)
2 
uien
1/2 
citroen (sap)
2 
tl
 
mosterd
1 
teentje
 
knoflook
4 
tl
 
provençaalse kruiden

Hier te koop

  • Delhaize
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden