Spinazie omhuld met bladerdeeg

Spinazie omhuld met bladerdeeg
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Gemiddeld
2
Porties

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op ca. 200° C (heteluchtoven: 180°C). Bakplaat met bakpapier bedekken.
  2. Plakken bladerdeeg uitrollen en kort laten ontdooien.
  3. Spinazie op de plakken bladerdeeg leggen en verschillende ingrediënten toevoegen die bij spinazie smaken zoals tomaten en gerapste kaas. Strooi er wat kruiden naar wens overheen.
  4. Bladerdeeg naar keuze in een rechthoek of driehoek samenvouwen of als een rotor vouwen. Ca. 10 minuten in het midden van de oven bakken.

Tip!

  • U kunt uiteraard andere kruiden gebruiken.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

75 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
1 
pak diepgevroren bladerdeeg
4 
kerstomaten
Parmezaanse kaas, geraspt
kruiden (bv. tabasco, nootmuskaat)

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden