5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Gemiddeld
2
Porties
Bereiding
- Oven voorverwarmen op ca. 200° C (heteluchtoven: 180°C). Bakplaat met bakpapier bedekken.
- Plakken bladerdeeg uitrollen en kort laten ontdooien.
- Spinazie op de plakken bladerdeeg leggen en verschillende ingrediënten toevoegen die bij spinazie smaken zoals tomaten en gerapste kaas. Strooi er wat kruiden naar wens overheen.
- Bladerdeeg naar keuze in een rechthoek of driehoek samenvouwen of als een rotor vouwen. Ca. 10 minuten in het midden van de oven bakken.
Tip!
- U kunt uiteraard andere kruiden gebruiken.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
75
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
1
pak diepgevroren bladerdeeg
4
kerstomaten
Parmezaanse kaas, geraspt
kruiden (bv. tabasco, nootmuskaat)