Bereiding
Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Was ondertussen de zalmfilet onder stromend koud water, dep droog met keukenpapier en snijd dan in blokjes van 2 bij 2 cm.
Pers de citroen uit en bedruppel de zalmfilet met de helft van het sap. Breng vervolgens op smaak met zout en peper.
Schil de ui en snijd het in kleine blokjes.
Doe de olie in een grote pan en fruit de ui hierin.
Voeg de zalmblokjes toe en bak ze 5 minuten.
Breng het geheel met mosterd, de rest van het citroensap, zwarte peper, zout en kruiden op smaak en voeg de roomspinazie toe.
Laat de zalm en spinazie nog ca. 2 minuten op een laag vuur doorgaren, meng vervolgens de noedels erdoor en roer het geheel door.
Tip!
- Voeg geen olie aan het noedelwater toe. Het is beter om wat vaker te roeren, zodat de noedels niet aan elkaar kleven. Olie laat de poriën van de noedels dichtkleven, waardoor de saus later niet goed meer wordt opgenomen.