5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Zalm in hete olie aan beide kanten goudbruin bakken, met zout en peper kruiden.
- Sjalot in fijne blokjes snijden en samen met knoflook in boter glazig stoven. Met witte wijn blussen en de vloeistof laten verdampen.
- Bouillon eroverheen gieten en dubbele room erdoorheen roeren.
- Spinazie met roomsaus en mosterd toevoegen, eenmaal aan de kook brengen en de zalm ermee overgieten.
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
Atlantische Zalm | 2 filets
50
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
100
ml
droge witte wijn
1
el
boter
125
ml
bouillon
200
g
slagroom
2
el
grove mosterd
1
teentje
knoflook
1
sjalot
2
el
olie