Zalm met mosterd-spinaziesaus

Zalm met mosterd-spinaziesaus
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Zalm in hete olie aan beide kanten goudbruin bakken, met zout en peper kruiden.
  2. Sjalot in fijne blokjes snijden en samen met knoflook in boter glazig stoven. Met witte wijn blussen en de vloeistof laten verdampen.
  3. Bouillon eroverheen gieten en dubbele room erdoorheen roeren.
  4. Spinazie met roomsaus en mosterd toevoegen, eenmaal aan de kook brengen en de zalm ermee overgieten.

Ingrediƫnten

Ingrediƫntenlijst

Atlantische Zalm | 2 filets
50 
g
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
100 
ml
 
droge witte wijn
1 
el
 
boter
125 
ml
 
bouillon
200 
g
 
slagroom
2 
el
 
grove mosterd
1 
teentje
 
knoflook
1 
sjalot
2 
el
 
olie

Hier te koop

  • Delhaize
  • Shop Link 2

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden