10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Een makkelijk en snel recept voor een heerlijk kabeljauwhaasje met groenten en grijze garnalen.
Bereiding
Warm de groenteschotel op zoals aangegeven op de verpakking,
- Terwijl de groenten op een matig vuur staan, de kabeljauw klaarmaken zoals aangegeven op de verpakking,
- Maak het sausje: een beetje ingekookte visbouillon met een scheutje room bij, peterselie, kleine blokjes tomaat en de grijze garnalen aan toevoegen.
- Als de kabeljauw klaar is de bordjes dresseren: eerst een beetje groenten, daar een stukje kabeljauw op en afwerken met een beetje saus. Smakelijk!
Tip!
Je kan ook een ander iglo Groentenidee gebruiken voor dit gerecht. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1
pak
Kabeljauw | 4 filets
1
pak
Stoomzakje: Worteltjes, Broccoli & Romanesco 300g
1
pak
grijze garnalen
1
scheutje
room
tomaten
visbouillon
peterselie
plantaardige olie