Visbrochetten

visspies bbq
10 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Een heerlijke brochette met natuurvis van Iglo!

Bereiding

  1. Neem de zalm en de kabeljauw uit de verpakking en laat even ontdooien in de koelkast.
  2. Snijd ondertussen de groenten (ui en paprika) in kleine "vierkante" schijfjes voor op de brochetten.
  3. Laat de scampi's even ontdooien in een kom.
  4. Snijd de zalm en de kabeljauw in blokken (deze mogen groot genoeg zijn).
  5. Stel de brochetten samen zoals u dat zelf wenst.
  6. Doe een beetje olijfolie op de brochetten.
  7. Grill de visbrochetten in een grillpan of op de grill, smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

200 
g
 
Kabeljauw | 4 filets
1 
pak
 
Atlantische Zalm | 2 filets
1 
pakje
 
scampi's
paprika
rode ui
olijfolie

Hier te koop

  • Shop Link 2
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden