10 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Een heerlijke brochette met natuurvis van Iglo!
Bereiding
- Neem de zalm en de kabeljauw uit de verpakking en laat even ontdooien in de koelkast.
- Snijd ondertussen de groenten (ui en paprika) in kleine "vierkante" schijfjes voor op de brochetten.
- Laat de scampi's even ontdooien in een kom.
- Snijd de zalm en de kabeljauw in blokken (deze mogen groot genoeg zijn).
- Stel de brochetten samen zoals u dat zelf wenst.
- Doe een beetje olijfolie op de brochetten.
- Grill de visbrochetten in een grillpan of op de grill, smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
200
g
Kabeljauw | 4 filets
1
pak
Atlantische Zalm | 2 filets
1
pakje
scampi's
paprika
rode ui
olijfolie