20 min.
voorbereidingstijd
40 min.
kooktijd
Moeilijk
2
Porties
Bereiding
- Doe alle ingrediënten (eieren, gist, melk, bloem) voor het deeg en de ontdooide spinazie in een grote kom en kneed het tot een gladde deegmassa. Laat dit vervolgens een half uur staan.
- Verwarm de olie in een ingevette pan en bak het deeg (ter grootte van een schoteltje) aan beide zijden goudbruin.
- Garneer de deeg mini's op de borden en doe er telkens een eetlepel opgeklopte slagroom op, garneer het vervolgens verder met gerookte zalm plakjes en dille.
Tip!
- Je kan in plaats van slagroom ook zure room gebruiken.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
200
g
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
250
g
gerookte zalm, plakjes
1
el
melk
225
g
bloem
1
el
gist
2
eieren
250
g
slagroom
2
el
plantaardige olie
3
stengels dille
1
snufje
suiker
1
snufje
zout