Zalm Teriyaki

Zalm Teriyaki
5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Snijd de zalm in blokjes en bak deze goudbruin.
  2. Verwijder ze uit de pan en leg ze apart.
  3. Voeg vervolgens de nog bevroren wokgroenten toe aan het nog hete braadvocht en roerbak het geheel 5-8 minuten.
  4. Voeg daarna de zalm en de woksaus toe en verwarm dit even mee.
  5. Serveer met rijst.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

250 
g
 
Atlantische Zalm | 2 filets
500 
g
 
wokgroenten teriyaki
200 
g
 
couscous

Hier te koop

  • Delhaize
  • Shop Link 2

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden