25 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
Bereid de gepaneerde kabeljauwborsten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de kruiden: peterselie, dille, bieslook, en laat ze uitlekken. Hak de peterselie en dille fijn. Hak de bieslook fijn.
Verwijder de buitenste bladeren van de kool. Snijd de kool in vieren en snijd de kool vervolgens in dunne plakjes. Was de paprika's en snijd ze in dunne reepjes. Meng de kool, peper, paprikapoeder, kruiden, azijn, olie en suiker. Breng op smaak met zout en peper.
Klop de room en de smeerkaas tot een gladde massa. Voeg zout en peper toe indien nodig.
Verwarm de tortilla's een voor een aan beide kanten gedurende ongeveer 30 seconden in de magnetron.
- Haal de vis uit de oven. Bestrijk 1 tortilla met 1/4 van de room. Verdeel 1/4 van het groentemengsel over het midden. Leg er 1 gepaneerde kabeljauw supreme op. Rol de tortilla op en vouw de zijkanten naar het midden. Wikkel het onderste derde van de tortilla in folie of perkamentpapier voor het gemak. Doe hetzelfde met de andere 3 tortilla's. Geniet ervan!
Tip!
- In plaats van de gepaneerde kabeljauw supremes, kunt u deze vervangen door een ander product uit het gepaneerde vis assortiment dat ook perfect zal zijn: gepaneerde kabeljauw, gepaneerde pollak, Multigrain...
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
4
Suprême van gepaneerde Kabeljauw | 4 stuks
4 takjes peterselie en dille elk
1/2 bos bieslook
500g witte kool
1 rode peper
4 eetlepels witte wijnazijn
2 eetlepels olie
1 eetlepel paprikapoeder
1 eetlepel suiker
Zout, en peper
200 g verse room
4 tarwe tortilla cakejes
2 eetlepels smeerkaas