Lauwe salade met Suprême van Kabeljauw, venkel en butternut

Cod Suprême salad recipe
30 min.
voorbereidingstijd
45 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Lauwe salade met Suprême van Kabeljauw, venkel en butternut. 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Schil een ½ butternut en schep met een lepel de zaadjes eruit.

    Snij de butternut in stukjes van ongeveer 2cm.

  3. Snij de venkel in reepjes van ongeveer 1cm.

  4. Leg de blokjes butternut en reepjes venkel op een bakplaat.

    Strooi er wat zout en peper over. Besprenkel met een beetje olijfolie en citroensap. 
  5. Bak de groenten in de oven tot ze karameliseren. (30 à 40 min).
    De groenten zijn klaar wanneer ze beginnen te bruinen en wanneer je ze makkelijk met een vork kan doorprikken.
  6. Verhit olijfolie in een pan. Bak de gepaneerde kabeljauw 7 min aan elke kant.

    Snij daarna de kabeljauw in 3 gelijke stukken. 

  7. Dresseer de salade op een bord.

    Voeg de blokjes butternut en venkel toe.

    Kruimel er wat feta overheen.

  8. Besprenkel het geheel met wat olijfolie en kruid af met wat peper, zout en een vleugje citroensap.

    Strooi er nog wat blaadjes peterselie over als finishing touch.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

2 
Suprême van gepaneerde Kabeljauw | 4 stuks
1 
venkel
1/2 
butternut squash
1/2 
citroen
1 
Mix van gemengde, jonge sla
Verkruimelde feta
Enkele blaadjes peterselie
Olijfolie

Hier te koop

  • Delhaize
  • Colruyt
  • carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden