Falafels op een bedje van Courgettespaghetti met Pesto en Parmezaanse Kaas

Falafels op een bedje van courgettespaghetti met pesto en parmezaanse kaas
Green Cuisine
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Moeilijk
2
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 180°C). Leg de falafels op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de falafels elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven gedurende 14 minuten. Draai regelmatig om.
  2. Snijd in de tussentijd de courgetten fijn in de vorm van spaghettislierten (of met een spiraalsnijder).
  3. Voeg de eetlepel pesto toe in een pan, samen met de courgetteslierten, een beetje zout en bak de courgetteslierten ‘al dente’. Voeg vervolgens de geraspte parmezaanse kaas toe en laat nog 1 minuut verder bakken, zet erna het vuur af. 
  4. Serveer de falafels op een bedje vers bereide courgettespaghetti en laat het smaken!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 
pakje
 

Falafel

Parmezaanse kaas, geraspt
2 
grote courgetten
1 
el
 
pesto

Hier te koop

  • Shop Link
  • Shop Link 2

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden