10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Moeilijk
2
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 180°C). Leg de falafels op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de falafels elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven gedurende 14 minuten. Draai regelmatig om.
- Snijd in de tussentijd de courgetten fijn in de vorm van spaghettislierten (of met een spiraalsnijder).
- Voeg de eetlepel pesto toe in een pan, samen met de courgetteslierten, een beetje zout en bak de courgetteslierten ‘al dente’. Voeg vervolgens de geraspte parmezaanse kaas toe en laat nog 1 minuut verder bakken, zet erna het vuur af.
- Serveer de falafels op een bedje vers bereide courgettespaghetti en laat het smaken!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1
pakje
Falafel
Parmezaanse kaas, geraspt
2
grote courgetten
1
el
pesto