10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de nuggets op een met bakpapier beklede bakplaat en voeg een scheutje olijfolie toe. Bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten. Draai regelmatig om. Bereid in de tussentijd de sauzen.
- Voor de mosterdsaus: Meng de mayonaise, mosterd, agavesiroop en sap van een halve citroen in een kom en breng op smaak met zout en peper.
- Voor de griekse yoghurtsaus : Snijd de komkommer in kleine blokjes (verwijder de zaadjes) en hak de munt. Meng de griekse yoghurt met de komkommer, de munt, het citroensap en een beetje olijfolie in een kom en breng op smaak met peper en zout.
- Voor de avocado saus: Schil de avocado en verwijder de kern, voeg het sap van een halve limoen toe en wat peper en zout. Mix tot een gladde saus.
- Doe de gewenste hoeveelheid saus in serveerschaaltjes en dien op met de iglo Green Cuisine Nuggets voor een originele en geslaagd aperitief!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
3
el
agavesiroop
1
limoen
100
g
mayonaise
2
pakjes
Vegetarische Nuggets
2
el
graanmosterd
1/2
komkommer
1/2
citroen
1
griekse yoghurt
5
g
munt
2
avocado's
zout en peper