Falafel met maïsdip

falafel met maïsdip
Green Cuisine
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1.   Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 180°C). Leg de falafels op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de falafels elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven gedurende 14 minuten. Regelmatig omdraaien.
  2. Meng de maïskorrels met de sambal oelek en mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Doe de gewenste hoeveelheid maïsdip in serveerschaaltjes en begin met dippen! 

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

100 
g
 
maïs
1 
plakje
 

Falafel

2 
el
 
mayonaise
zout en peper
1 
tl
 
sambal oelek of harissa (scherpe chilipasta)

Hier te koop

  • Shop Link
  • Shop Link 2

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden