.jpg?w=720&h=426&mw=0&mh=0&as=0&fit=1&hash=B3FBE21CADAE236884A68F9D00F19E06)
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
4
Porties
Dit snel bereid gerechtje brengt een kleurrijke variatie op je bord. Perfect voor brunch of als gezond hoofdgerecht.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
- Spoel en droog de tomaten. Schik de kerstomaatjes in een ovenvaste schaal en besprenkel met olijfolie en kruiden. Plaats de schaal in de oven en laat de tomaatjes in 8 tot 10 minuten gaar worden.
- Bak ondertussen de pijnboompitten in een hete koekenpan zonder vetstof, tot ze gekleurd zijn. Zet opzij
- Kook de pasta volgens de kookinstructies op de verpakking.
- Giet de pasta af en bewaar een beetje van het kookwater. Kook de iglo Broccoli Crème de la Crème volgens de aanwijzingen op de doos.
- Doe de pasta in de steelpan met de broccoliroom en verwarm het geheel al roerend op laag vuur. Voeg een beetje van het kookwater van de pasta toe om de saus gladder te maken.
- Schik de broccolipasta in soepborden, voeg de geroosterde tomaten toe, bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas, een draai van de pepermolen en een paar pijnboompitten.
Tip!
Je kan dit recept zeker ook met de andere iglo Crème de la crème producten maken !
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Broccoli roomsaus 400g
500 g
tagliatelle pasta
Olijfolie en Provençaalse kruiden
150 gram
kerstomaatjes
100 gram
geraspte Parmezaanse kaas
20 gram
pijnboompitten
Zout en peper