15 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Giet het eimengsel over de zalm en strooi er vervolgens de geraspte Gruyère over (optioneel).
- Doe de eieren samen met de room en Parmezaanse kaas in een kom. Meng alles goed en kruid het mengsel met zout, peper en een snuifje nootmuskaat.
- Bereid de spinazie & zalm volgens de instructies op de verpakking.
- Bak de quiche in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 25 tot 30 minuten tot de vulling gestold is en de quiche lekker knapperig.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Bladspinazie met roomsaus 450g
Gehakte
dille
(vers of diepgevroren)
3
eieren
200
g
Atlantische Zalm | 2 filets
25
cl
room
1
rol bladerbeeg
basilicum, verse blaadjes
30
g
Parmezaanse kaas, geraspt
50
g
gruyere
1
snufje
nootmuskaat
zout en peper