Quiche met zalm en spinazie

15 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Giet het eimengsel over de zalm en strooi er vervolgens de geraspte Gruyère over (optioneel). 
  2. Leg het vel bladerdeeg in een bakvorm, verdeel de spinazie en de bereide zalm (in stukjes) over het bladerdeeg en bestrooi met de kruiden.
  3. Doe de eieren samen met de room en Parmezaanse kaas in een kom. Meng alles goed en kruid het mengsel met  zout, peper en een snuifje nootmuskaat.
  4. Bereid de spinazie & zalm volgens de instructies op de verpakking. 
  5. Bak de quiche in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 25 tot 30 minuten tot de vulling gestold is en de quiche lekker knapperig.

Ingrediënten

Ingrediëntenlijst

Bladspinazie met roomsaus 450g
Gehakte 
dille
 
(vers of diepgevroren)
3 
eieren
200 
g
 
Atlantische Zalm | 2 filets
25 
cl
 
room
1 
rol bladerbeeg
basilicum, verse blaadjes
30 
g
 
Parmezaanse kaas, geraspt
50 
g
 
gruyere
1 
snufje
 
nootmuskaat
zout en peper

Hier te koop

  • Delhaize
  • Shop Link

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden