10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
4
Porties
Falafel iglo Green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa
Een eenvoudige en snelle vegetarische maaltijd met een mix van heerlijke smaken !
Bereiding
- Bak de iglo Green Cuisine Falafel volgens de instructies op de verpakking.
- Snij de bloemkool en broccoli fijn. Kook ze samen met de spinazie gaar in 5-8 minuten, voeg een snuifje zout toe.
- Meng alle ingredienten samen met de salsa. Zorg dat het gerecht goed warm is alvorens op te dienen. Smakelijk !
- Voor de salsa : Snij de tomaten, rode ui en paprika. Voeg de groenten toe aan de witte azijn en olijfolie. Laat ongeveer 10 minuten koken en roer regelmatig
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1
pakje
Falafel
250
g
Bladspinazie 500g
Halve bloemkool
250
g
broccoli
2
tomaten
1
rode ui
1
paprika
1 theelepel witte azijn (optioneel)
1
theelepel
olijfolie
Zout,
peper
Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Smaakvolle alternatieven
Veggie stick wraps
20 min.
Makkelijk
Penne met veggie sticks en spinazie
25 min.
Makkelijk
Vegetarische fish stick burger met erwten, augurken en rode ui
35 min.
Makkelijk
Vegetarische pita met Falafel
30 min.
Falafel met maïsdip
20 min.
Makkelijk
Pasta met falafel, rode paprika en amandel
35 min.
Gemiddeld
Shakshuka met Falafel by Michaël Sels
45 min.