Falafel iglo green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa

recept voor falafel van broccoli
Green Cuisine
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
4
Porties

Falafel iglo Green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa

Een eenvoudige en snelle vegetarische maaltijd met een mix van heerlijke smaken !

Bereiding

  1. Bak de iglo Green Cuisine Falafel volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snij de bloemkool en broccoli fijn. Kook ze samen met de spinazie gaar in 5-8 minuten, voeg een snuifje zout toe. 
  3. Meng alle ingredienten samen met de salsa. Zorg dat het gerecht goed warm is alvorens op te dienen. Smakelijk !
  4. Voor de salsa : Snij de tomaten, rode ui en paprika. Voeg de groenten toe aan de witte azijn en olijfolie. Laat ongeveer 10 minuten koken en roer regelmatig 

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 
pakje
 

Falafel

250 
g
 
Bladspinazie 500g
Halve bloemkool   
250 
g
 
broccoli  
2 
tomaten
1 
rode ui
1 
paprika
1 theelepel witte azijn (optioneel)   
1 
theelepel
 
olijfolie
Zout, 
peper

Hier te koop

  • Shop Link
  • Shop Link 2

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden