
15 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
2
Porties
Shakshuka met Falafel by Michaël Sels
Bereiding
Verwarm de oven voor op 250°C.
Snipper de ui en plet de look.
Stoof look en ui aan in een hete pan met olijfolie.
Snij al de groenten in kleine blokjes en stoof deze mee aan gedurende 10 minuten. Voeg het blik tomatenblokjes en de kruiden toe en bak dit alles samen voor een 5-tal minuten.
Maak 2 kuiltjes in de Shakshuka, doe de eieren in de kuiltjes, verdeel de falafels iglo Green Cuisine bovenop en plaats 15 minuten in een hete oven.
- Garneer met wat peterselie en serveer met wat brood. Eet smakelijk !
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
8
Falafels iglo Green Cuisine
1 blik tomatenblokjes
1/2 courgette
1/2 paprika
1/2 aubergine
2 eieren
1 ui
1 teentje knoflook
olijfolie
zout
1/4 tl chilipoeder
1/4tl kaneel
1/4tl gemalen komijn
Verse peterselie
Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Smaakvolle alternatieven

Veggie stick wraps
20 min.
Makkelijk

Penne met veggie sticks en spinazie
25 min.
Makkelijk

Vegetarische fish stick burger met erwten, augurken en rode ui
35 min.
Makkelijk

Vegetarische pita met Falafel
30 min.

Falafel met maïsdip
20 min.
Makkelijk

Pasta met falafel, rode paprika en amandel
35 min.
Gemiddeld

Falafel iglo green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa
25 min.