Dino Volcano: Aardappelpuree met vegan dino nuggets en champignonsaus

Green Cuisine
Vegan
20 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
2
Porties

Dino Volcano: Aardappelpuree met vegan dino nuggets en champignonsaus

Bereiding

  1. Bereid Belviva aardappelpuree  zoals aangegeven op de verpakking. Zet apart en laat afkoelen.

    .

  2. Kook de Green Cuisine Dino Nuggets  zoals aangegeven op de verpakking. Zet apart en laat afkoelen.

  3. Kook de broccoliroosjes 10 minuten in een pan heet water op middelhoog vuur. Giet af en zet apart.

  4. Snijd voor de champignonsaus de ui en knoflook fijn en snijd de champignons fijn. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook.

  5. Voeg de champignons toe en bak tot ze lichtbruin zijn. Bevochtig met de groentebouillon en room. Breng op smaak met zout en peper.

  6. Vorm een vulkaan met de aardappelpuree op een bord. Maak een kleine holte in het midden. Strooi de broccoli in het rond, zodat er boompjes ontstaan, leg de dino's in de aardappelpuree en giet de champignonsaus in de holte van de aardappel.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

250 gram 
Falafels iglo Green Cuisine
250 gram  
Belgische Puree 750 g
1/2 ui 
1 teentje knoflook 
200 g champignons 
120 ml groentebouillon 
30 ml plantaardige room 
1 
 
olijfolie
Zout en Peper 

Hier te koop

  • Shop Link

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden