Vegetarische fish stick burger met erwten, augurken en rode ui

Vegetarische fish stick burger met erwten, augurken en rode ui
Green Cuisine
5 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Bereid de Vegetarische fish sticks volgende de bereidingswijze op de verpakking. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Doe de uienringen in het citroensap en breng op smaak met een snufje zout. Laat dit 10 minuten intrekken.
  2. Kook ondertussen de doperwten in kokend water met een snufje zout volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de doperwten af en prak de dopertwen fijn met een vork. Giet de augurken af en van het sap van de augurken op. Snijd de augurken fijn. Was de peterselie, pluk de blaadjes en hak de peterselie fijn. Meng de doperwten, mayonaise, 1 el augurken sap en augurk samen. Kruid de erwtenpuree met peper en zout.
  3. Snijd de volkoren broodjes open. Verhit 1 el boter in een grote pan en rooster de broodjes.
  4. Smeer het onderste broodje in met de erwtenpuree, doe de Vegetarische fish sticks erop en de citrusuien. Smeer nog wat erwtenpuree naar wens op het broodje en vul aan met de rest van de citrusuien. Doe de bovenkant van het broodje erop
  5. De heerlijke fish stick burgers zijn klaar! Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 
pakje
 

Vegetarische Fish Sticks

4 
hamburgerbroodjes
 
(volkoren)
1 
rode
 ui
(plantaardige)
boter
1 
citroen (sap)
100 
g
 
Erwtjes extra fijn 450g
100 
g
 
augurken
Peterselie
2 
el
 
(vegan)
mayonaise
1 
tl
 
(medium hete)
mosterd
zout en peper

Hier te koop

  • Shop Link 1
  • Carrefour

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden