5 min.
voorbereidingstijd
30 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Bereid de Vegetarische fish sticks volgende de bereidingswijze op de verpakking. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Doe de uienringen in het citroensap en breng op smaak met een snufje zout. Laat dit 10 minuten intrekken.
- Kook ondertussen de doperwten in kokend water met een snufje zout volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de doperwten af en prak de dopertwen fijn met een vork. Giet de augurken af en van het sap van de augurken op. Snijd de augurken fijn. Was de peterselie, pluk de blaadjes en hak de peterselie fijn. Meng de doperwten, mayonaise, 1 el augurken sap en augurk samen. Kruid de erwtenpuree met peper en zout.
- Snijd de volkoren broodjes open. Verhit 1 el boter in een grote pan en rooster de broodjes.
- Smeer het onderste broodje in met de erwtenpuree, doe de Vegetarische fish sticks erop en de citrusuien. Smeer nog wat erwtenpuree naar wens op het broodje en vul aan met de rest van de citrusuien. Doe de bovenkant van het broodje erop
- De heerlijke fish stick burgers zijn klaar! Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1
pakje
Vegetarische Fish Sticks
4
hamburgerbroodjes
(volkoren)
1
rode
ui
(plantaardige)
boter
1
citroen (sap)
100
g
Erwtjes extra fijn 450g
100
g
augurken
Peterselie
2
el
(vegan)
mayonaise
1
tl
(medium hete)
mosterd
zout en peper
Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!
Smaakvolle alternatieven
Veggie stick wraps
20 min.
Makkelijk
Penne met veggie sticks en spinazie
25 min.
Makkelijk
Vegetarische pita met Falafel
30 min.
Falafel met maïsdip
20 min.
Makkelijk
Pasta met falafel, rode paprika en amandel
35 min.
Gemiddeld
Falafel iglo green Cuisine met broccoli, bloemkool en tomatensalsa
25 min.
Shakshuka met Falafel by Michaël Sels
45 min.